Nu är jag här igen:)

Matte har varit mycket snål med frigången på mig. Kan ha och göra med att jag ställer till massa saker när jag väl är ute. Så matte har försökt visa att man inte får begå vilka brott som helst när jag är utan för buren.

Matte låg och sög på en halstablett i dag, så jag kom upp och ville smaka lite saliv, vilket jag fick. Men när hon minst anade det så hade hon en en liten råtta i munnen *jag* som snodde tabletten och sprang. Saken är den att jag råkade riva henne lite extra mycket i köttet runt tänderna så hon började blöda. Så därför vart jag tillbaka visad in i buren och har nu fått mitt visum indraget för allrummet. Får bara komma ut under strikt  bevakning.

jävla kärring, hade hon inte stoppat in halstabletten från första början så hade jag ju inte rivit henne eller hur?
så det är hennes fel.

Nej nu kommer gestapo och ska stoppa mig tillbaka in i buren.

Tillbaka till det normala

Matte verkar vara hemma för att stanna nu. det är väl okej ett tag antar jag. Hon ska säljas och vi ska köpa en ny matte, men jag ska låta sjukvården laga matte först. Dom ska tydligen laga henne i morgon. Hon ska få sova medans dom lagar henne. det är bra, då kan jag ta ut ett högre pris för henne senare. Nyreparerad och allt.

Jag vill gå och lukta i dom andra råttornas rumpor nu.
Det är ju sååå mysigt.

Stackars mej :(

Matte har varit mkt frånvarande jag har varit arg och legat och stirrat på hennes plats i allrummet, bara för att hon ska känna hur det svider var hon nu var någonstans.
Hennes mamma har stressat runt här med mat och rent vatten dock.
Men jag ångrade att jag hade stirrat så hemskt på hennes häng matta i dag när matte kom hem.
Min lilla matte. Hon hade legat hos människo veterinären i ett par dagar och fått massa hål i huden som dom hade sprutat in massa läskiga medel i. Sen hade hon blivit allergisk mot dessa medel så hon hade kliat sönder sig, eller så har hon varit otrogen med en annan råtta med långa klor. För hon är sönder riven på hela kroppen. Hon luktade snusk medicin.

Hon hade blivit smalare också, lilla matte då.
Stackars liten matte, min lilla matte.

NEJ
jag är inte blödig och jag stödjer fortfarande antimattex AB råttas kamp.
jag gillar fortfarande inte mattes försvinnade, OAVSETT VAD! Det finns inga ursäkter i Hyssets värld.
Hysset är mycket ond på matte!

Sen kom hon hem i dag, med sin mamma i släp tåg, dom hade massa snuskiga saker med sig, det tog ett tag innan jag hann ner i påsen och tittade, den där jävla Pluttan dök upp från ingenstans och skulle först ner i påsen. Den där jävla skit råttan. Jag trodde hon hade flyttat. Jaja det låg något så äckligt som (trummar med tassarna till introt av fimlen hajen, bam bam bam bam bam bam dam bam abdam) TVÄTT SVAMPAR!!

Sen så slet dom i sär buran och gick lös på dom en efter en. Sakta men säkert. Vart enda spår av råtta försvann. Det luktar inte ens råtta här hemma längre.

*stor gråter*

Till och med Astra var helt tiltad.

Hur sjuk matte än är så ska burana städas.
Har jag fått denna skit kärring för mina synder??????

Matte har varit ledsen i dag

I dag har matte haft en dålig dag. Hon har varit jätte ledsen.
Då blev jag ledsen.

Så jag har nu krypit upp till henne med en jordnöt i munnen, jag tyckte att hon behövde den.
Hon vart jätte glad, sen så sov jag lite med nosen mot hennes hals.

Hon fick pussa med på magen också, utan att jag gjorde motstånd.
Jag har varit en snäll råtta i dag, och jag har inte gjort ett enda brott. Eller jo ett litet, men det vet inte matte om. och i morgon när hon märker det så är hon gladare och då gör det inte så mkt. Det är ju först när ett brott uppdagas som det är ett brott eller hur?

Hoppas att matte inte vänjer sig med att jag är snäll nu bara.
Men när hon är så där ledsen då måste jag vara snäll, även om det talar emot mina principer.
Men sedan måste ju Astra lära sig det också. Att man kan vara snäll om någon verkligen förtjänar det, eller är ledsen.

Nej nu måste jag väcka matte, för klockan är ju över midnatt så tekniskt sätt är det en annan dag i dag. och det var ju före midnatt hon var ledsen. Människor och tid, kunde dom inte gjort det lite mera okomplicerat?

Nu ska Hysset den store natta Astra den lille.
över ut, slut

Interjuv med Hysset den store

Jaha Hysset den store, du är en råtta, någon speciell ras?
- Jag är en vacker och stor rått tjej. Jag är en tamråtta men vill helst bli kallad drottningråttan

Vem bor du med Hysset?
Massa andra lata råttor. och matte, jag bor i ett eget rum med Astra som är min bebis.

Jaha När fick du Astra då?
Det vet jag inte, jag kommer inte ihåg någon förlossning, hon bara dök upp en dag för inte så länge sedan

Hur är det att bo med Astra
-Lungt och skönt, hon är snäll. Sen finns det en råtta som heter Nyfiken som alltid är elak, men henne slipper jag nu

Så Hysset hur gammal är du?
Hysset den store om jag får be. Man frågar inte hur gammal än råtta är. Jag är vis det är min ålder

Så Hysset den store, berätta om ditt företag du startat.
- Antimattex AB råtta är ett stort företag drivet av mig själv. Jag viull att alla råttor ska ha lika rätt i samhället. Så vi jobbar med politik, underrättelsetjänst och andra tjänster. Jag är den som leder det. Jag är VD Hysset är VD

Får man fråga vad är din godaste maträtt?
-Majskolv det är toppen. Men sen gillar jag även fimpar, men det får jag aldrig av tanten som äger mig

Så ska vi prata om denna tant, kärring matte eller fläskmatte som du kallar henne, är hon så dum som du säger?
-Matte, eller Linda om det nu är så viktigt. Hon är en snäll matte men hon har inte riktigt fattat än att det är jag som äger henne och att hon ska följa mej. Därför är jag instängd för att hon är rädd för att jag ska ta överf, vilket jag redan gjort, men hon vet inte om det ännu. Men annars så är hon snäll. Jag föddes dock för att visa att livet hon lever inte är så farligt som det kunde varit, och hon älskar ju mig. Fast hon är en fetto matte.

Några andra personer som är människor som du vill prata om?
-Ja daydreams är en snäll person, hon brukar spela in medelanden till mig på mattes telefon svarare och sen brukar hon hjälpa matte med oss genom att ge råd. Många råd är dåliga, som att ta bort vårat hus. Det är pluttans mest traumatiska händelse i livet, att se huset försvinna ut från buren. Sen finns det mattes mamma som är snäll men lite mesig, hon tycker vi är gulliga på avstånd. Man kan manipulera henne och lätt smita ut ur buren när hon passar oss.

Så Hysset den store, nu när du blivit så populär inom råttvärlden är det något mera du vill säga till alla råttägare där ute?
Ja, jag ska kissa på er allihopa.

Är det något du vill säga till alla som läser detta?
- Ja jag vill hälsa till min mamma och min pappa. Sen till dom som gör burana som matte köper att dom ska komma utan dörr..

En sista fråga till dig hysset den store, vad vill du mest av allt just nu?
- Jag vill ha en majskolv, sen funlight och en stor och fin plan som jag kan leka på med jätte många hängmattor, sen vill jag att alla veterinärer ska sluta plåga oss råttor med olika undersökningar, och sen att matte ska vara hemma mera,
och för överigt så anser jag att Kartago ska förstöras


Ja det var en interjuv med den lilla råttan Hysset den store som fått mycket uppmärksamhet till sitt företag Antimattex AB råtta. Hysset den store bor i Nyköping och driver just nu ett projekt som heter, släpp råttorna fria det är vår, även fast det snart är höst. När jag träffade Hysset den store så fick jag även med mig en majskolv hem, majsen var dock uppmäten men själva kolven var kvar. Anledningen till denna majslösa kolv var att Hysset den store var hungrig och ansåg att jag kunde skaffa majsen själv. Kolven bjuder hon på.

Upprörd

Matte har städat hela rummet i dag. Hon har hittat alla mina gömmor. Jag hade gömt brysselkål under soffan som luktade jätte gott. Matte höll på bli galen. Hon hittade den. Sen hittade hon min nötter gömma, jag gömde den i hennes högklackade stövlar, när hon skulle använda den så fick hon nötter och gegga på fötterna. *mohaha*
Sen har jag ju tyckt illa om den där stora röda saken som suger in saker i sitt inre. Den gick sönder för någora dagar sedan. jag var mkt glad. Men nu har matte lagat den. Det är illa att ha en matte som kan sånt.

Nej nu ska jag tugga lite mat.

Matte är en svanstrampande kärring

Matte har trampat mig på svansen. Jävla matte jävel.
Jag är liten och mycket mindre än matte. Ändå så trampar hon på mig, jävla fläsk tant.
Jag var så arg, så arg, så jag kröp under kylskåpet och vägrade komma ut, så hon fick hämta mig.
Sen låg jag och tittade på henne med onda ögat.
Hon fattade piken. Hon pratade med Daydreams i telefonen, hon sa att jag stirrade på henne.
Det gjorde jag väldigt mycket. Hon ska veta att man inte trampar på mig ostraffat.
Jag stirrade på daydreams också ska ni veta, hon och jag har ouppklarade affärer.

Matte har gett oss god mat i dag, men jag är långt i från nöjd iallafall. smöra kan hon göra för någon annan, min svans och jag vet vad hon gjorde.

Det ligger en hund begraven här någonstans. Jag vet det, jag känner det i luften. Matte har någonting på gång.
Jag tror att hon har träffat en hane. Jävla matte. Hon är så fnissig, jag vet att hon har träffat en hane. Jag känner det på mig. Den hanen ska ätas upp. Här ska det inte komma någon hane och försöka bestämma över mig.

Nej jävla skit matte.
Nu ska jag hänga ut min svans så svansen och jag kan fortsätta stirra på matte.
Hon ska inte få en blund i natt.. *mohahahhah*

Orolig över matte

Ja jag är lite orolig över henne. Hon verkar så ensam ibland. Men i dag har hon gjort bort sig för all framtid. Hon berättade för mig att hon åkte tuffis tåget. Ett litet fult jävla blått tåg som går runt i stan. Vad hemsk hon är. det värsta är att hennes mamma var med. Hur kan man som mamma vilja vara med på något sånt, det visar ju vilken dålig avel matte kommer ifrån. Sen hade matte druckit kaffe, för hon är över allt och ingenstans just nu. Springer runt och dansar som en galning. Tyckte nog att det luktade lite kaffe snusk i munnen på henne. Ser ni hur jag har det?

Stackars lilla astra, detta är inget ställe för en liten bebis. Sen har jag hört hur hon har plågat den nya råttan som fått flytta ihop med Pluttan. Hon har försökt klippa tänderna, det gick inge bra. Först kom den nya illa luktande råttan springande sen kom matte. Så jag tror att matte gav upp.

Hörde Pluttan jämra sig inne i den nya buren också. Hon sa: "Skjut mig skjut mig, eller skjut äckel råttan. Men gud gör någonting". Det verkar som den nya råttan också har en speciell känsla för rumpor. Hon och jag kanske skulle bilda någon form av klubb. Men jag tycker iallafall synd om Pluttan. Hon har det inte lätt. Men har man en rumpa som luktar gått så får man skylla sig själv.

Sen undrar jag, eftersom matte är dålig på att förklara saker för lilla söta mig. Matte sa i dag att jag är född och uppvuxen i knutby. Jag sa att det var jag inte alls. Då sa hon att jag var en galen råtta och alla galna råttor, djur och människor är födda och uppvuxna i Knutby, hon pratade om någon präst som fick psyk bryt och började ha ihjäl andra människor.
Men jag kan förstå den prästen. På ett sätt. Människor är krävande.
Men jag är inte uppvuxen där iallafall. Det är lika bra att jag säger det så inte matte sprider ut att jag är en Knutby råtta.

Nej nu ska jag äta massa mat.
Det är majskolvs dags.

det är inte lätt när det är svårt, men det är skönt när det går.
/ Hysset den allsmäktige

Antimattex AB råtta

I dag är jag mycket arg.
Så här ska jag skötas

Buren
Ska vara öppen hela tiden. Ska endast stängas när jag vill vara i fred. Detta kan jag sköta själv. Buren måste ha en hängmatta, helst två stycken. Det ska finnas ett rör och massa god mat. Det ska finnas hyllplan och en plastpåse att leka med. Jag älskar att leka i plast påsar. Detta är en förbjuden lek, matte plockar alltid bort mig när jag har hittat en mysig plastpåse.

Mat
Ska alltid finnas. Äckligt torrfoder ska endast ges när jag vill det. Sen ska det fínnas majskolvar. Om en är slut så ska nästa fram genast. Majskolven får inte hängas upp eller placeras på ett ställe då det innebär ett arbete att äta av den. den ska ligga på ett silver fat. Sen får det gärna finnas lite ciggarett fimpar, för det är ju så gott. Jag får det aldrig dock.

Vatten:
Ska finnas färskt varje dag. Inga äckliga vitaminer i det. Usch. Fun light ska också finnas, det är smaskens.

Bajslådan:
Ska finnas, jag bajsar alltid brevid den, dom korvarna ska läggas ner i lådan efteråt. Det är inte mitt jobb.

Allrummet där matte sover:
Ska alltid vara fint, toalett papper ska finnas på golvet och soffan ska gå och klättra in i. Matte måste förstora hålet, jag har blivit för stor för det. Sen ska det finnas blommor att äta upp och massa härliga rått rumpor att lukta i.

Jag gillar rumpor, dom bär på så mycket hemligheter och luktar alltid gott. Dom är mycket mysiga. Mattes rumpa är för stor. det ska vara rått rumpor. Jag vill undersöka dom varjje dag. Det är så jag vet vad mina kompisar sysslat med under dagen och om dom fått godare mat än jag har fått.

Nej nu kommer matte, så jag måste sluta. Hon blir arg på mig när jag hoppar omkring på tangentbordet.

Över ut slut
Hysset


Hysset den store

Nu är jag så arg.
Ja har inte fått vara ute på hela dagen. Jävla kärring matte.


Här är jag :D


Vad gör mina kompisar?

Det låter och det bullrar. Dumma rått kompisar. Man kan inte vara ifrån dom i många timmar innan dom river stället. Det märks att jag är borta. Det har kissats på golvet har jag hört. Okej, men vem är så dum och kissar på golvet så att matte ser det? det ska kissas på väggen så det rinner ner på golvet. På väggen tittar inte matte så ofta.

Sen är jag mycket upprörd över mattes städmani. Akvaruimet vart städat. Stackars fiskar. Den gröna färgen var mycket finare. Matte har varit tvungen att flytta på fiskarna eftersom det var en liten råtta som badade i akavariumet för ett tag sedan. Ovanligt korkat. Då blir man blöt.

Jag springer in i ducschen när matte duschar. Det är klass, då kan man riva ner massa saker och sedan tvätta sig lite. Det gillar jag.

Astra har gjort ett stort framsteg i dag. Hon har lärt sig att bajsa utanför toaskålen. Jag var mkt hård i denna inlärning.
Detta är viktigt.

Sen har matte nog kommit på Antimattex AB råtta.
SÅ nu har hon valt att jag ska få bo kvar med Astra ett tag till innan hon får träffa dom andra för att sedan flytta in i buren. Detta måste vara ett steg för att stoppa Antimattex AB råttas framfart.

Om någon känner för att skicka bajs i ett vitt kuvär så gör det nu.
Matte tittar posten varje dag.
Bajset ska vara i lös form och illaluktande. Helst ska det vi öppnande av kuvär skvätta upp bajs på henne. Detta är viktigt att det sker innan matte går till jobbet och hon måste byta om.
Kuväret ska vara så intressant som möjligt så hon bara måste öppna det. SKriv gärna utbetalning på brevet, så det öppnas omgående. Om det står räkning eller någor sånt så kommer det bli liggande innan det öppnas.

I dag fick matte Hyres avin, den kommer inte i kuvär, så nu har matte hotat med att köpa ryggsäckar till oss råttor och ge oss till arbetsförmedlingen. Matte är grym i dag.

Varför ska man jobba?

Jag ska lansera en klädkollektion för männskor och råttor.
det ska stå
W.W.H.D

Det står för What Would Hysset Do
Sen ska det vara en bild av mig på framsidan av tröjan
på baksidan ska det stå
Antimattex AB råtta
och en bild på min rumpa

sen har jag kommit på att delfiner är homosexuella hajar

Nu ska jag tvätta någon i rumpan.

Gäsp

I går fick jag vara i mattes säng med Astra. Det var jätte mysigt. Även om matte var med. Men jag smakade saliv från henne och det gjorde Astra med. Hon hade ätit pirog, det vet jag. Det smakade jätte gott. Sen fick vi gå in i buren igen och i morse kom matte med den stora röda saken som suger upp saker. Den är väldigt läskig. Min svans sögs in i den. Det var jätte läskigt.

I dag ahr jag fått vara ute igen. Höll mej på avstånd från matte men ändå så jag såg var Astra gjorde. Jag är ju tvungen att skydda min lilla bebis. MEn sen var jag invisad i buren igen. Jävla matte. Kan ha och göra med att jag snodde hennes bilnycklar igen. Hon blir inte glad då. Men om jag inte tar bilnycklarna så kommer matte åka iväg. Hon har för mycket frihet den där damen.

Nej nu måste jag bajsa igen.
det lutkar rosor.


Hysset kräver kommentarer

Antimattex AB Råtta vill nu veta vilka det är som läser denna blogg, hur mycket stöd jag har för en framtida attack mot mattar och hussar

Antimattex AB råtta är ett företag som sysslar med underrättelsetjänst för oss råttor,
det kan handla om bättre mat till alla råttor, fel valda namn. Jag anser själv att Hysset är ett bra namn men hysset den store vore bättre. Plandrade terrorattacker mot våra tam människor. osv.

Jag bor i hop med ett gäng inkompetenta råttor och en människa.

Astra klassas inte i något av detta, för hon är min bebis.
Hon är lärling hos Hysset!

Kurser som Antimattex AB råtta erbjuder
* Hur man får en majskolv på 5 sekunder (100 poängs kurs)
* Hur man bajsar utanför toalådan (50 poäng)
* Människospråk (5 poäng)
* Civilråtta konst (50 poäng)
* Rättvisa i råttburen (100 poäng)
* Rått omsorg (50 poäng)
* Bok vetenskap (50 poäng)

* Hur man motionerar ens matte på bästa sätt ( 100 poäng)

nej nu ska jag bajsa
över och ut

/ Hysset den store VD Antimattex AB råtta
 Astra snart vice VD antimattex AB råtta


Ätit mat i bajslådan

I dag har jag lärt Astra en ny sak. hur man äter mat i bajslådan. Hon lärde sig fort. Man måste vara duktig och kolla om matte ser en när man gör det. För då blir hon förskräckt. *mohahhah*
Matte har haft en hård dag i dag, det ser jag på en gång. Hon smäller i dörren med en bang och sen så hälsar hon på mig först (självklart, hon vet hur det ska skötas) Sen hälsar hon på alla andra. Men påsarna som hon hade inte handenn kunde hon inte dölja. Hon har köpt en ny mobil, den är hemsk. Sen har hon köpt massa mat, eftersom jag fick gå ut så hann jag titta i påsarna och bita sönder ett ägg. Matte är mycket arg, igen. Massa god mat. Så jag försökte övertala matte att släppa ut Astra, men det gick inte. Hon är för liten. Men jag är för stor. Eller ja något sånt.

Så nu har vi fått massa god mat. Astra äter hela tiden, jag är en mycket stolt mamma. Hon ska bli fem kantig, så jag som är fyrkantig inte drar till mig så mkt uppmärksamhet.

Mitt motto är i dag att försöka lära Astra allt jag kan. men det är så mycket så hon kommer aldrig komma upp i min nivå. Men sen har matte pussat på våra magar i dag. Det är mysigt. Hon älskar hyss magen :D

Sen har hon hängt in en häng matta till. det är ju nästan så man kan tycka hon är söt.
Men jag vet vad som är i görningen, det ligger en råtta begraven här någonstans. Jag är orolig för att det är den där hemska människan i vit rock med ett stort jätte kallt metall fat som ska lyssna igen. Men jag vet inte.

Jag har lyckats skala en majsbit i munnen i dag. det är klass.

Nej men nu ska jag tvätta astra lite i rumpan och sen ska jag smaka på min rumpa och hoppas att matte kommer hit med någon annan rått rumpa.

Från Hysset den store och Astra den lille

Mycket ilsken

Vet ni vad, matte gav precis en majskolv till Quiris. Har ni fattat hur illa detta är? Okej Qurius fick ingen majskolv sist när vi andra fick det. Men hallå. det är inte det som är saken. jag såg att hon la in en fräsch och gul majskolv. Jävla skit matte. Nu ryker andra högtalaren också. Nu är det krig.
Håller på och lära Astra här att utföra krig mot matte, men hon har svårt att förstå. Men jag ska lära henne minsann. Det finns andra saker än att lukta på rumpor.

Antimatex AB råtta har nått en annan liga.
Nu går matte och lägger sig i all rummet för att sova. Hon kan gått ligga där utan ett eget rum som vi andra har minsann.
Nej nu går skamm på torra land.

Majskolv ska alltid passera hysset först. ALLTID.
Nej nu är jag så arg så nu ryker gardinen också, plus den där fula blomman och alla tamponger jag kan hitta.

Hysset den store i full stridsmundering.

Här är jag


Jag heter Hysset

Hysset är jag, jag är en liten Black hooded tjej men gillar inte namnet black hooded, det låter som jag är medlem i KKK. Så jag är svart och vit och bäst.
Jag är ju en liten råtta med stora tankar om livet och jag är den enda som är riktigt akademisk och smart i denna familj.
Okej ibland bajsar jag utanför toaletten men det gör jag ju med vilje för att reta upp matte.
Matte är speciell och till salu. Matte kan vara ganska dum ibland. Hon har en förmåga att plåga mig, ni ska bara veta vad hon gjort genom tiderna. Hon städar våran bur jämt. Jag får inte ligga i kiss för henne, inte ens mitt eget kiss. Så när jag blir myndig så ska jag minsann kissa överallt och gosa in mig i det. Men jag får passa mig lite nu, för kissar jag för mycket och gosar i det, så tvingar matte in mig under kranen. Det är jätte äckligt att vara ren. Usch. Sen lämnade hon mig och mina kompisar på motorvägen. Ja på motorvägen ja. Usch, den stora röda lådan vi åkte gick sönder, så vi fick sitta där. Sen har hon medvetet gett några av oss mediciner, i en spruta och det smackar päcka, enligt mina vänner.
Sen så har hon tagit med oss till en djur doktor, som klämmde och kände på oss.

Hon är hemsk.

I denna blogg ska jag berätta om mina våndor och mina kompisars våndor i mattes våld.

Men det blir ett annat inlägg.
Jag är fyrkantig säger matte, jag vill inte vara fyrkantig, jag vill vara grym, eller snygg, eller skräckinjagande, inte fyrkantig.
Jävla matte.

Här kommer en liten interjuv med mig, som jag har gjort själv. Det är bra för att vara fyrkantig *mycket arg*

Namn: Hysset den store
Smeknamn: Guden av råttorna (matte kallar mig billig på blocket ibland, men vet inte vad det betyder men det klangar dåligt)
Bor: I Nyköping tror jag det hette. I en bur med mina kompisar
Ålder: det frågar man inte, så jag svarar inte
Färg: Svart och vit, och fin
Älskar: Majskolvar. Ärtor och fimpar. Det sista får jag aldrig men jag snor det hela tiden.
Hatar: Mattes städmani av buren
Bästa jag gjort: När jag fick bebisen Astra, hon bara kom en dag. Sen när jag tuggade sönder mattes sladd till cd spelaren.
Antal böcker jag tuggat på: 25 officielt, 5 st har matte ännu inte märkt
Antar gardiner jag tuggat på: 5 st
Värsta brottet: När jag spelade död hos veterinären, det fungerade :D
Sämsta brottet: Jag försökte tugga sönder mattes bhå band, hon vart mkt ar,g.
Saknar: Ett eget rum. Snusk råttan Qurius har ett eget rum, som heter karantän buren. Min bur har minsann inget namn.
Gör just nu: funderar ut nästa brott jag ska begå tillsammans med Astra den lille.

Jobbar med: Driver företaget Antimattex AB råtta, som är en underrättelstjänst för råttor.
Inkomst: Majskolvarna börjar snart flöda in

Mitt motto: Allt ditt är mitt och allt mitt är mitt

Nu ska jag lukta mig själv i rumpan eftersom Astra är så intrresserad av min rumpa trots illa luktande odörer.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0