Hysset den store har blivit kär

Ja jag har träffat en pojke. Han är jätte fin, lite tystlåten och rör sig inte så mkt.
Han sitter fast i väggen så jag måste mata honom hela tiden. Matte är arg på mig. Hon säger att han är ett eluttag och att jag inte får stoppa in tassarna och pussa där för att jag kan bli stekt.

Mattet är en häxa

Hysset den store är undrande

I dag kom snusk pojkvännen till matte och stoppade ner Shy och Qurius i än av dom där äckliga burana som tydligen är råttburar. Snarare rått fängelser. Han tvingade ner dom där. Sen gick han bara. Han hälsa inte ens på Hysset den store, han frågade inte om lov heller. Efter en halvtimme kom han tillbaka med Qurius och Shy, Qurius hade blivit av med halva sina tänder och sen hade veterinären stoppat en rund sak på Shy som tydligen kunde lyssna på hennes lungor.
Skumt. Dom luktade veterinäre. Så jag ockuperade hängmattan och utropade den som hysset den stores stat. Ingen annan har tillträde till hängmattan.

Kan inte ha veterinär stinkade råttor i min hängmatta.

Matte är elak, i dag fick vi välling, ja ni hörde rätt. Alltid när Qurius har varit hos veterinären så får vi en massa välling på kvällen. Det är bara för att hon har ont i tänderna enligt matte. Jävla skit snack. Oim hon nu har ont i tänderna så får hon väl skita i att äta helt enkelt. Varför ska jag lida för att hennes tänder lever ett eget liv. Välling får man på morgonen. Inte på kvällen. Jävla skit. Hysset den store är nu riktigt ilsk.

Men jag lyckades kissa på matte lite. Sen har jag slickat Astra i rumpan och mig själv..
Så kvällen har varit bra.
Mkt lyckat. Förutom välling skiten. Ingen mat för Hysset den store i kväll. Men i natt så kommer ja gvara tvungen att äta skiten bara för att jag måste hålla vikten.
Bajs
Skit
häxa
matte

Över ut och slut från en svältande hysset den store som förväntade sig god mat en fredag men fick Välling

Jävla skit matte

Hon kom, lät oss vara ute och stack igen. Kärring, jag ska bita henne väldigt hårt i rumpan nästa gång jag ser henne. Nu är det krig. så nu jag har kissat överallt och bajsat över hela råttrummet. Jävla tant kärring.

Hysset den store har fått tillbaka sitt visum

Hysset har nu fått tillbaka sitt visum till lägenheten. Katterna är dessutom hos någon annan, skönt för mig. Jag använder mitt visum flitigt. I natt glömde matte mig ute i lägenheten. HUr kunde hon missa Hysset den store. Medans dom andra fick äta mat. Men jag hade släpat ut massa mat i råttrummet. Så jag hade minnsann så jag klarade mig och inte svalt i min ensamhet.
Men vid 4 i morse hittade jag matte sovandes i sin säng, så jag valde att dra upp överbliven pasta till henne, sen försökte jag öppna hennes mun med min tass. Då vaknade hon.
Nu diskuteras det återigen om visum indragning. Men det visade sig senare, under råttmötet att Qurius och Fearless hade dragit ner massa chips i mattes skor, som hon märkte först när hon satte fötterna i dom.
Det är rätta takter. Mina spionoer lär sig. Mohahaha

Astra kissade matte i huvudet också igår. Det var kul.
Men jag tror nog att vi kommer få indraget visum allihopa.

Hysset den store måste en gång för alla erövra palatset här hemma.
Hysset den store har det inte lätt..

RSS 2.0