Matta häxan

Hahaha nu är Hysset den store tillbaka. Matte häxan överdrev lite, det kändes som jag skulle brinna upp men jag är okej, jag är fortfarande farlig och stor. Men nu är jag väldigt besviken på matte. Hon kommer varje dag men en spruta och tvingar mig att vara stilla så hon kan stoppa in sprutan i min mun, Hysset den store kämpar tappert. Mycket tappert. Jävla matte jävel vinner alltid. Jag får äckliga saker i munnen och hon bara skrattar åt mig. Men jag har kommit på en sag. Om jag säger att jag är osynlig då ser inte matte mig. Så nu är jag osynlig.
Jävla matte

Hyssets matte här.

Hyssets det stores matte är här och skriver

Hysset den store är jätte sjuk och har i dag varit hos veterinärn. Hysset var alldeles het och slapp i dag när jag hittade henne i buren så det var akut besök hos veterinären. Hysset den store har varit väldigt liten i dag och sovit innanför min tröja med svansen hängade utanför. Veterinären tog en temp och Hysset hade över 40 graders feber, vilket är onormalt för en råtta som ska ligga runt 38.0-38.5 C. Sen var hon uttorkad och hade ett litet pip ljud på ena lungan. Hon rosslar inte, men veterinären hörde ngt där iallafall. Så Hysset den store har fått ett dropp och B12 spruta. Sen är hon satt på antibiotika nu. Så jag ska hålla koll på hur mkt hon dricker och putta i henne lite extra om hon inte får i tillräcklig. Sen ska hon ha vitaminer i ett par dagar nu. Så nu bor Hysset den store i sjukburen. Just nu ligger hon och sover som en stock, hon har gnagt i sig lite gurka så hon är lite piggare nu efter droppet hon fick.

Men hon vill att ni ska veta att antimattex AB råtta fortfarande är igång och Astra den lille kommer nu ta över affärena tills Hysset det store är på tassarna igen.

/ Linda

Semestern är slut för Hysset den store

Har spenderat dom närmsta veckorna med att bara vara i hängmattan och har kissat in den ordentligt mkt. Matte har varit jätte dålig på att vara med mig, så jag ignorerar henna just nu. Hon är dum mot mig, hon älskar mig inte för den jag är. Skit matte.
Hon har träffat en hanne, jävla kärring, jag får aldrig chansen att träffa en hanne eftersom matte vill ha mig för sig själv hela tiden. Jävla häx matte.
Nu är jag så sur att jag blir bara surare av att skriva att matte är en häxa.

/ Hysset den store

Matte är en traktor

Ja hon låter som en traktor nu. Hon hostar och låter och snörvlar och ser allmänt ruggig ut. Matte jävlen har drabbats av pesten. Tänk om Hysset den store blir sjuk. Vore katastrof för Hysset den store och Antimattex AB.

Ja vad ska man göra med en sådan matte, hon är iallafall hemma nu, jag vet var hon finns eftersom jag hör hennes rasslande och rosslande överallt i lägenheten. Nu är hon till expempel i vardagsrummet, snart kommer hon gå till toaletten, det hör jag eftersom hon rosslar mera när hon ska anstränga sig. Mohahha matte har fått sitt. hehe.
Nej nu ska jag akta mig från bakterie bomben och slicka Astra den lille i rumpan.

Hysset den store har bestämt sig för att börja slicka sig själv i rumpan mera, dom andra vill inte att jag ska göra det på dom längre. Jag har ju en egen rumpa som jag når nu för tiden när jag blivit smal och smärt.

Hysset den store har inte tid längre.

RSS 2.0