om detta ska jag berätta

Nu ska jag berätta, om detta ska jag berätta, matte är en kärring. Hon  bara kommer och går hela tiden. Hon bor här bara ibland, hon passar tydligen in massa äckliga katter och en hund hos hennes tant mamma och gubb pappa.
Så här om dagen, då kom det in en person som jag har kissat på en gång. Var är matte? Han kommer äta upp mig eftersom jag kissade på honom. Men han gav oss bara mat och pratade med oss. Men han vägrade säga Hysset med den där rösten som matte har. Dumma gubbe. Det är tydligen mattes pojkvän, varför då? Hysset den store har inte tillåtit något sånt här. Men han gav oss mat, så jag får väl vara nöjd med det jag får. Eftersom jag är på diet och allting.
Men jag tror att jag har gått ner i vikt, svansen känns lättare iallafall. så nu snart kan jag äta upp mig igen.

Till alla andra råttor där ute. Bit era mattar och hussar. Ja gör det, jävla människor.
Det är synd om Hysset den store


Matte..

Matte, låt mig följa med, jag lovar att vara snäll, matte detta är nästa gång, du sa ju att jag fick!
Jag vill sitta på din axel med mina små tassar i din tröja.
Man kan komma väldigt långt med ett pip om man är mattes lilla råtta!
Matte lärde mig att vara snäll även om jag var en vild liten råtta.

Det finns två saker matte vet säkert, det är att jag sändes från himlen och att jag är mattes lilla råtta.
Jag pratar med henne ibland och stänger ögonen, hon tackar gudarna för mig.

Men mest av allt tackar hon mig för fjärilspussar och att jag tuggar på henne ibland.
Vad skulle hon göra uten Hysset den store!

Hysset den store här igen.

Matte tanten fyller år i dag. 24 år. Hon är ju läskigt gammal. Snart kommer hon säkert börja att ruttna. Stackars matte. Jag mår bra, jag har gått ner lite i vikt och känner mig smidig och fin . Hysset den store är nu hysset den trimmade. Matte tycker att jag tar i så jag spricker nu. Men jag är glad ju. jävla tanten. nu ska jag lukta mig själv i stjärten, min vältrimmade rumpa.

Hysset den store har blivit snäll

Ja då, jag har blivit en snäll och fredlig råtta sen min nära döden upplevelse.
Jag har bara bitit på tapeten en gång och sen har ja tuggat i mig bara en halv bok. Jag har med andra ord blivit snäll. Matte har jag börjat klänga på också, hon är ganska söt när hon får tassar och min kissiga svans i munnen. Hon gillar det inte, och hennes läpp ser helt konstig ut.Jag tror att det har blivit en infektion av allt stickande med mina tassar. mohaha. Jag märker henne. Hysset den store was here...

Jag har gått ner 7 gram också. Matte vart jätte glad, så glad att hon vägde mig ett par gånger till. Sanningen är den att jag hade bajsat en jätte korv som säkert vägde mera än 7 gram. mohaha. Jag var bajsnödig och korven var stor. Vad ska man göra?

Sen så har jag försört en toalettrulle också, eller ja, dom andra råttorna var helt klart med på det. Men när matte öppnade dörren till vårat rum så var jag den enda som inte märkte henne. Alla andra råttor stack som små oskyldiga änglar, så jag fick all skit. Okej jag  var inte oskyldig, men faan inte helt skyldig heller.

Sen har matte möblerat om i buren. Tagit ut alltiung och gjort rent. Det gillades inte, men jag tycker att det var ganska okej iallafall, men säg inte det till matte bara.

Matte kommer inte säljas nu. Tack varae lågkonjunturen. Priset är viktigare än hemmet, så jag inväntar bättre tider.

Nej nu ska Hysset den store fortsätta sova sin skönhets sömn, ska bara få i väg matte till jobbet.
mohahah

Jag luktar gott i rumpan i dag.

Nära döden

Hysset den store har haft en nära döden upplevelse.
Matte satt och pratade i telefon inne i råttrummet, hon säger att regler är till för att brytas. Kärring.
Jag släpade runt på ett tidningspapper i råttrummet tänkte bädda i mitt lilla hus. Så kommer Astra infarande i huset, jag vart rädd och hoppade ut genom det lilla runda fönstret på huset, och huset höll fast mig, jag satt fast, men jag är envis så jag skulle ut, så jag drog och matte skrek, jag var jätte rädd, huset ville ju äta upp mig.
Matte tog en handduk och kastade över mitt fina ansikte, så jag var tvungen att lugna ner mig, Sen så lirkade hon ut mig ur husets stora mun. Jag hade precis ätit massa mat så jag fick mat som fastnade i min hals. Så det rann massa vitt ur min mun och näsa. Matte sprang omkring med mig i en handduk och grät och ringde i telefonen.

Hade jätte svårt att andas och så kissade jag på mig. Matte smekte min hals så jag fick upp allting. Men hon grät jätte mkt. Jag mådde jätte dåligt länge, Så hon satt och klappade på mig. Hon trodde jag skulle dö, det trodde jag med. Jag var jätte ledsen. Matte med. KÄnns som vi fick en bra kontakt där. Men sen så vart jag bättre när jag hade fått upp allting. Så jag fick gå ner i sjukburen. Så matte kunde hålla koll på mig. Sen så hittade jag en gurk bit så glömde jag bort att jag var döende, Så nu lever jag igen.

Matte var jätte ledsen, stackars lilla matte. MEn Hysset den store är här för att stanna. Så lätt slipper hon mig inte.
Nej nu ska Hysset den store kela in sig i någon rumpa.

Hysset den store lever, med hålig svans och drogad har hon också blivit

Ja den där jävla matten släpade upp mig i morse och stoppade in mig och äckel råttan i buren. Sen bar det av mot sthlm. Matte försökte gulla med mig hela vägen upp. Men jag bara var arg på henne. Sen knäckte hon en nöt till mig, som jag släpade in under fleece filten och käkade upp i smyg. När jag vågade mig fram så såg jag Qurius äckel råttan ligga och ploppa i mattes famn. Jävla tjallar råtta. Sen så hamnade vi hos satan (veterinären) hon stack mig i svansen. Hon drogade mig så jag inte ens visste vem jag var. Sen stoppade hon in mig i en stor maskin som lät konstigt, sen tittade hon på en bild med mitt skelett på. Jag är bara fet. Ingen vätska och inga tumörer och inga problem med körtel jävulen. Det kostade matte 1700 kr. Mohahhaha. Jag är en bra råtta. Men sen så kom jag på att vi kommer säkert inte få god mat eftersom matte nu är fattig. skit också.
Så nu får jag inge kött på ett tag och får inte äta med dom andra. Jävla skit veterinären. Hon berömde matte för min fina päls. Hallå, ser det ut som det är matte som slickar mig ren varje morgon? Ser det ut som det är matte som håller den här kroppen i trim? Det är ju jag, veterinäten borde ha berömt mig för min fina päls.

Jag är en mycket fin råtta som ni kanske redan vet. Jag är vacker och stor. mohahhaha. Jävla matte, hon vägar faan så mycket mer än mig och inte stoppar dom in henne i konstiga rör och sticker henne i nacken och svansen för det.
Nej nu måste Antimattex AB råtta komma igång på allvar.

Häx matte
Nu ska jag lukta Astra i rumpan, det har jag inte fått göra på hela dagen, har bara fått ligga i Qurius bajs. Jävla råtta

Nu är jag mycket sur

I dag ska matte häxan ta mej upp till stockholm. Hur ska jag överleva detta hade hon tänkte. Får inte ens ha med mig min egna hängmatta. Jag kan inte ha det på detta sättet. Qurius ska följa med som sällskap. Jävla miffo råttan, hon kommer bara skratta åt Hysset den store när hon sakta men säkert får ett stort hål i sin fina svans. Jag kommer aldrig förlåta matte för detta. Jag hatar måndagar och matte och allting

RSS 2.0