Hysset den store är så arg

Hysset den store är sur, hon förstår inte. Matte har nu bokat tid hos veterinrären i sthlm. Så nu ska dom sticka mig i svansen och plåga sönder mig. Tänk om det är något fel på Hysset den store. Hjälp vilken läskig tanke. Matte är orolig över mig för att jag går upp i vikt. Men jag äter ju, då går man upp i vikt så ligger det till.

Aja nu ska hysset den store snart med hål i svansen slicka någon i rumpan

Stackars lilla matte

Matte har varit sjuk igen och legat på människorhuset. Dom har proppat i henne massa mediciner och hon är alldeles blå ¨på hela sitt bröst. Hysset den store kan inte vara elak mot matte i detta läge. Men nu blir hon dock svårsåld. Det är alltid svårt att sälja en begagnad matte, även om hon nu varit inne på lagning. Kan inte säga att hon klarar besiktningen.
Har varit ute en stund i stora delen av lägenheten i dag och kelat med matte och hennes mamma och pappa, jag låg merst och ploppade brevid matte men jag var ju där iallafall. men hysset den store är inte som Qurius -mördar råttan-
Hysset gillar inte att bli slickad i rumpan av en hund. För jag når inte upp till hundes rumpa. Qurius mördaren hon gillar däremot hund slickar. *usch*

Sen är matte jätte arg på en annan person också. Har försök luska ut vem det är, det kan ju påverka att matte är till salu.

Men jag gillar faktiskt min matte, även om jag iblans gillar söt potatis mera. Men hon kan vara jätte snälla ibland och pussas jätte mycket. Så nu har jag bestämt så här, eftersom hon inte har någon hanne, så får hon stanna här tills hon hittar en hanne till sig själv, sen åker hon ut med huvudet före. Har förtsått att matte är svår charmad, det är bra, hon har lärt sig av Hysset den store.

Men nu är det mat mat mat mat! MAT! MAT!
ÅHHHHH MAJSKOLV MAAAAAAAAT

Insatsstyrkan fungear

Har ju en ny Insatsstyrka här hemma. den består av Qurius, nu mera känd som Qurus-mördar råttan. Här om dagen kom katterna in i mitt rum. Qurius jagade runt dom i hela lägenheten. På mina order så klart. Så nu vet jag att det fungerar, så nu om ni inte sköter er så kommer Qurius och anfalla er direkt.

Angeånde matte häxan.
Hon är snart såld...... mohahahhha

Många klinter intresserade av min matte

Ja det finns några som har flaggat upp ett intresse för matte häxan. Det högsta budet är nu majskolvar och sötpotatis, och alla som känner mig vet ju att sötpotatis är min stora favorit.
I dag har varit en tuff dag och jag är mkt kränkt. Jag har tuggat på en hård nöt hela natten för att komma åt det goda på insidan. Vad händer? Jo i morse så somnade jag till för att jag var slut av allt tuggande. Då snor äckel Waterloo nöten och 5 minuter senare hade hon fått upp den. Det var ju endast för att jag värmt upp den under natten. Jävla skit råttor man bor ihop med.

Så Jag hysset den store och allsmäktige har spenderat dagen i hängmattan och blängt ilsket på alla som tittat på mig.
Jävla häxmatte som inte kom och stoppade waterloo. jag är mkt förgrymmad över detta.
Sen har matte satt upp massa bilder på väggen här i råttrummet, utan att först prata med mig. Så nu är det massa bilder på massa råttor. Okej om det vore på mig, då hade det varit helt okej, men jag är bara med på vissa av bilderna. Ärligt talat så är det mycket elakt. Brukar inte ni pratat med den som bestämmer i hemmet innan ni ändrar ¨på en vägg som faktiskt fungerade utmärkt utan bilder.

Jag är förgrymmad i dag.

Nu ska jag slicka Astra i rumpan, bara för att hon piper så mkt när jag gör det. *mohahahha*

men först ska jag skicka ner matte jävulen i tvättstugan så jag får tillbaka mina handdukar och mysiga filtar.

Matte jävel till salu

Matte är fortfarande till salu
Lägger upp annonsen över henne igen och ser om någon nappar

Födelsedatum: Hon är väldigt gammal. Född 85.

Färg, teckning och hårlag: Hon är vit rosa och just nu röd av solen. Hon skiftar väldigt mycket. Nu byter hon skinn också. det ramlar av från hennes axlar. Håret är kort och brun rött. Öronen är så där fula som dom är på människor.

Kullstorlek vid födsel och avvänjning: Har pratat med hennes mamma. Hon föddes själv. Så jag tror att pappan hennes var dålig att avla på. Hon är ännu inte avvänjd eftersom hennes mamma fortfarande är här ibland.

Faderns namn, födelsedatum och vikt: Han heter Lars, väger en massa, som typ en bil ett något. Senaste vikt: 120 kilo, vid mattes födsel runt 100 kg. Han fungerar inte inte i flock alls. Han hör dåligt och kan låta arg. Han gillar inte råttor, det är en väldigt dålig egenskap. Jag tror att han var katt i sitt tidigare liv. Ålder är okänd, matte pratar om någon gång under något världskrig.


Moderns namn, födelsedatum och vikt: Marie heter hon. fungerar bra i flock. Tycker om råttor om dom håller sig på bra avstånd. Hon är född på 50 talet. alltså stenåldern. Hon är en bra mamma. Vikt är som en halv bil.


Syfte med parning: Dom ville ha ett barn, men fick matte.


Pris: Massa god mat, ett par nya hängmattor. Helst majskolvar. . Waterloo vill också att köparen lovar att ge henne snuskig medicin i en spruta varje dag, eftersom hon blivit plågad av matte med just en sådan. Pris kan diskuteras vid snabb affär.

Plats där matte befinner sig: Hon ska befinna sig i Oxelösund. Ibland får hon dock ryck och åker bort. Detta måsta helt klart upphöra.

 Annan viktig info: Matte snarkar, hon avskyr när man biter hål i hennes gardiner och när man försöker mörda hennes blommor. Hon kan även lukta illa, men det är bara när jag smygit mig in under täcket utan att matte vet om det. Då kan hon lägga av en konstig lukt.


Anledning till att hon ska omplaceras: Hon lämna mig och dom andra själva i en vecka när hon var i israel, USA och Malmö. Hennes mamma och Emma tog väl hand om oss. Men hon kan inte bara åka så där. Sen så använder hon ibland en stor sak som låter och som suger in saker i sig. Vi gillar den inte. Så den får ni på köpet.


Från Hysset framför allt, sen är dom andra med på en kant, men det är bara för att det är majs inblandat.

Hemmet är som sagt inte viktigt, bara priset.
Skynda att fynda.
Dammsugare på köpet och städsaker som är äckliga


Städ dag i dag

Matte jäveln sov borta i natt. Så hon ignoerade oss råttor i går. Jävla tant.
Sen kom hon hem i dag och städade våran bur. det tyckte jag var dålig stil av henne.
Nu är det rent och snyggt och äckligt.
jävla skit kärring

Plågad

I dag har varit en hemsk dag för Hysset den store. Hon har blivit nertvingad i en liten låda med äckel Qurius. In i en liten röd skolåda som rullade. och en flåsande matte. Två katter var med också.
Sen när matte öppnade lådan så var jag hos den där människan som klämmer och känner på mig. VETERINÄREN. det är ett annat finare ord för satan. Hon klämde på mig. Jag har kanske något fel på något ämnesomsättning skit.
Dom kanske ska ta blodprov i min svans. Matte ska dö. Häxa!

Mupp jävla matte. Skit matte.
Så nu är jag kränkt och sur.

Snusk snusk

jävla matte skiten.
Nu ska jag lukta mig själv i rumpan för att kolla att den är kvar efter allt klämmande i dag.

Ännu en dag med matte häxan

Matte häxan har varit hemma idag. Vilket innebär massa problem för Hysset den store. Det ska pussas och sliskas. Men jag fick en banan så jag lugnade ner mig lite grann. Men tyvärr finns det andra råttor i min bur så jag var tvungen att dela skiten. Hysset känner att hon bara bli smalare och smalare och kommer snart att tyna bort. Jag är ju Hysset den store. Matte är så jävla elak. Hon ska inte få en enda puss. Nu har jag fått dom andra tjejerna med mig på detta.
Så nu utropar jag hata matte året 2009.

Mohahahahhamoha
katterna har jag inte sett skymten av igen. Antar att dom vart rädda för min makt. Jag har skickat ut äggkartongen som jag bet sönder till dom, så nu sér dom vad jag kan göra om jag blir mycket ilsk.

Hysset den store har erövrat matte häxans tron

Hysset den store ska nu slicka lite i rumpan på Astra, banan smakar bra på vägen ut också :D

Hysset är mycket besviken

Matte, som har en förmåga att komma och gå som hon vill *kärring* har ännu en gång varit på vift.
Hon åkte till Malmö, vart det nu ligger, har bara hört om något godis plan och älgar och söta råttor. Jävla matte, otrogen har hon varit. Kärring.
Sen det värsta av allt som jag nu har märkt, det är att det bor två nya familjemedlemmar hemma hos oss. I mitt hem. Jävla kärring.
Det är två katter, ja ni hörde rätt. Två snusk katter. Matte är inte nöjd med oss råttor längre verkar det som. Så när jag såg att det fanns två katter stora som lejon där ute då gnagde jag sönder tapeten och ena trappan i buren. Sen kissade jag i vårat torrfoder. Jag bajsade lite på matte också men jag tror inte att hon märkte det.

Här kommer några regler som jag har satt upp i rått rummet
Det skedde genom omröstning i råttburen

1. Var vänlig skriv upp din adress innan du kommer in, så vi vet vart Du skall
   sändas om du mot slutet får svårt att själv reda ut det.

2. De gäster som luktar gott kommer genast utsättas för urin besprutning

3. Ingen får äta mat under bordet´, där har Hysset sin matgömma. Den som rör han/hon dör

4. Vi som bor inne i råttrummet kan genast utvisa dig om det behövs, därför regel nummer 1

5. Det är inte tillåtet att pussa på råttmagar, framför allt inte Hyssets den store

6. Hysset skall tilltalas Hysset den allsmäktige

7. Matte ska endast vara tyst

8. våran tallrig är våran tallrik inte din tallrik

9. Mat som tas med in i råttrummet, stannar i råttrummet

10. Alla värdesaker lämnas till Hysset den allsmäktige

11. Gäster får ej bajsa i våran toalett

12. Katter är strängt förbjudna, likaså barn, gamla personer, männisor med dåliga råd, pussandes människor.
      Spruta med Antibiotika bestraffas med dödsstraff utan rättegång.

/ från råttorna

RSS 2.0